Returnering •

Returnering

Returnering og tilbagebetaling

Vi garanterer dig 100% pengene tilbage, hvis produktet eller tjenesten annulleres på grund af vores fejl. Pengene returneres ved indsendelse af en skriftlig anmodning via e-mail: [email protected]. Vi svarer hurtigst muligt (som udgangspunkt inden for 2 arbejdsdage).

Hvis du ombestemmer dig og fortryder et køb, kan du returnere inden for 30 dage. Send os en e-mail på: [email protected] om hvorfor du fortryder dit køb og vi vil hjælpe dig med returnering.

Returret udløber 30 dage fra den dag, du modtager varen.

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller levere varen til os senest 5 dage efter, at du har underrettet os om annulleringen.

Hvis værdien af varen forringes, dvs. Hvis varen er taget i brug, samlet eller på anden måde ikke betragtes som ny, kan du miste dit købebeløb helt eller delvist.

Hvis du kasserer emballagen efter udpakningen, skal du selv pakke den forsvarligt ind. Du bærer omkostningerne ved returnering af din vare.

Vi sørger for, at varen afhentes i forbindelse med produktskade, forkert levering og annulleringskøb. Varen skal altid pakkes sikkert ind. Du er ansvarlig for varen, indtil vi modtager den. Tag om nødvendigt et billede af varen og emballagen, inden du returnerer den.

Varen afhentes altid på den leveringsadresse, du har angivet ved bestilling.

For at gøre det nemmere for dig, kan vi hjælpe dig med afhentning af en vare. Du betaler forsendelsesomkostningerne som modregnes det beløb du skal have tilbage.

Når vi modtager varen kontrolleres den, og du modtager en tilbagebetaling af det beløb, du betalte til os på købstidspunktet – minus eventuelle forsendelsesomkostninger og værditab. Hvis du betalte med kort, returneres købsbeløbet til det betalingskort.

Det kan tage op til 30 dage, før pengene returneres, afhængigt af banken og hvilket betalingsmiddel købet blev foretaget med.

Shopping Cart